Les nostres càpsules

<

Gestió EconòmicFinancer

5 al 25 d’octubre 2020

Una bona estratègia empresarial ens permetrà portar el timó del nostre club: projectant-lo i donant-lo viabilitat. En aquesta càpsula aprendràs a definir la estratègia de la teva organització, interpretar i analitzar l’estat financer i saber quines son les obligacions fiscals del teu club.

+Info

INSCRIU-TE


Direcció i Lideratge

26 d’octubre al 13 de novembre 2020

Al club tenim 4 elements bàsics per fer-lo funcionar: objectius, organització i les persones. Com dotem de contingut aquestes àrees serà el nostre ADN que ens diferenciarà. Identificarem el nostre rol per a liderar amb èxit el nostre equip de treball.

+Info

INSCRIU-TE


Negociació

2 al 20 de novembre 2020

Negociar és trobar un acord on ambdues parts hi guanyen. En aquesta càpsula trobarem la clau per a aconseguir una negociació efectiva: fer un òptim anàlisi de la situació, definir l’estratègia que hem de seguir i identificar quin és el nostre rol.

+Info

INSCRIU-TE


Esport català

16 de novembre al 4 de desembre 2020

Quina és l’estructura administrativa de l’esport a Catalunya? Quines son les funcions de la SGEiAF? Quins son els seus àmbits d’actuació? En aquesta càpsula donarem resposta a les preguntes i coneixerem també quin és el nou model de governança de l'esport català.

+Info

INSCRIU-TE


Nous ingressos i recursos

7 de desembre 2020 al 15 de gener 2121

En aquesta càpsula cercarem estratègies que ens permetin detectar actius del nostre club i definirem l'estratègia per generar relacions amb empreses que ens ajudin a augmentar recursos, així com tàctiques comercials per a la captació i fidelització de clients.

+Info

INSCRIU-TE


Projecte Tècnic Esportiu

18 de gener al 5 de febrer 2021

El projecte esportiu de club ens permetrà identificar quina és la nostre missió i els valor que ens representen així com determinar cap a on volem anar. En aquesta càpsula obtindràs les eines per definir el Projecte Tècnic-Esportiu del teu club i com implementar-lo.

+Info

INSCRIU-TE


Comunicació interna

8 al 26 de febrer 2021

La comunicació és una eina clau per transmetre correctament els objectius del nostre club. En aquesta càpsula parlarem de la seva funció, identificarem els elements que intervenen i coneixerem les principals tècniques per garantir una comunicació efectiva.

+Info

INSCRIU-TE


Organització Esdeveniments

1 la 19 de març 2021

Quins son aspectes fonamentals per poder organitzar un esdeveniment esportiu?. Aquesta càpsula ens facilitarà les eines per definir les fases del procés, saber la seva viabilitat, com hem d’organitzar-nos i què necessitem perquè el nostre esdeveniment sigui tot un èxit.

+Info

INSCRIU-TE


Avaluació de resultats

15 de març al 9 d’abril de 2021

Aconseguir un equilibri entre els resultats econòmics, socials i competitius ens permetrà saber si estem assolint els objectius fixats. Definirem què hem d’avaluar, els components bàsics i coneixerem els instruments i indicadors per una òptima avaluació.

+Info

INSCRIU-TE


Recursos Humans i Voluntariat

12 al 30 d’abril de 2021

Sense voluntaris els clubs no tirarien endavant. La legislació actual condicionarà la relació d'aquests amb el club. En aquesta càpsula, obtindràs una visió sobre les relacions laborals, com afecta al club i com complir la normativa vigent amb voluntaris i entrenadors/es.

+Info

INSCRIU-TE


La teva Federació

12 d’abril al 9 de maig de 2021

Els clubs afiliats son la raó de ser de la federació, aquest binomi permetrà millorar i evolucionar l’esport. Coneix la teva federació: la seva estructura, com s’organitza, les competicions, els plans de formació i promoció i tots els seus projectes que donen sentit a la seva tasca.

+Info

INSCRIU-TE


Recursos Juridics i Administratius

10 al 28 de maig de 2021

Coneixerem l’aplicació de la normativa pel funcionament d’un club, des de l'específica d’entitats esportives on es regula, així com la seva afiliació a la federació, el funcionament dels òrgans de govern, responsabilitats del club i normatives de l’activitat ordinària.

+Info

INSCRIU-TE


Club 2.0 MKT Digital

31 de maig al 18 de juny 2021

Social Media Marketing és l'activitat de dirigir el trànsit del lloc web a través de les xarxes socials. Explicarem com utilitzar plataformes de les xarxes socials mes populars per promocionar el teu club i crear una major consciència sobre els productes i serveis que ofereix.

+Info

INSCRIU-TE


Fidelització i retenció socis

10 al 28 de maig de 2021

Com es el nostre soci? Quins son els seus valors? Què espera del club? Com el podem satisfer? En aquesta càpsula trobaràs les respostes per conèixer i mesurar la satisfacció dels teus socis i poder aplicar estratègies perquè s’identifiqui amb els colors que el representen.

+Info

INSCRIU-TE


Last modified: Thursday, 1 October 2020, 3:33 PM